Dinlediğiniz Müzikten 1 Cümle !!Express Board | Ödev kapakları-Ödev ara-Ödev indir-Program indir-Program ara-Şarkı sözleri-Gitar Akorları-Oyun Hileleri sitesindeki Genel Yarışmalar - kategorisi altındaki Dinlediğiniz Müzikten 1 Cümle !! isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 (permalink) |
|
|
Ceza - Yerli Plaka
Üstüme iyilik sağlık a dostlar, ceza rap yapar çok kötü toslar, boxlarınıza bak ama alın a foslar, dostlarınıza yakın olun a be kozlar, elinize geçti neredesin a popstar, lossva salonu ayakkabı boyar kostar az konuşana kurdele takacaklar kara tahtayada ceza yazacaklar,
|
| ÖzGüR Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | sweet_witch (02-09-2009) |
|
|
#22 (permalink) |
|
|
yolun başındayım daha çok genç yaşındayım
sıra sır dizilip beni isterler nasıl bakayım kolumda dursalar olmaz peşimden koşsalar olmaz eşşek bakışlısından başkası beni alamaz
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
|
Yakta ver sigarama derdimi anlatayım duman olsun bu repim
|
|
|
|
| KaRaBuLuT Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | sweet_witch (02-20-2009) |
|
|
#25 (permalink) |
|
|
Yezidin harcı zulüm
Yiğidin burcu ölüm Yezidin harcı zulüm Yiğidin burcu ölüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm
|
| UTKAN Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | Cyber_Warrior (09-24-2009), sweet_witch (02-20-2009) |
|
|
#26 (permalink) |
|
|
solmadan gel artık aşkımın gülü olsada konuşsa kalbimin dili
|
|
| £N£S Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | sweet_witch (02-20-2009) |
|
|
#27 (permalink) |
|
Unutmam deme gidenler hep öyle der,unutur unutulur en içten dilekler....
Gold Paylaşımlarım [Linkleri Görmek İçin Lütfen Üye Olun. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] Oyun Bölümüne Moderatör Alınacaktır.Müracatlar [Linkleri Görmek İçin Lütfen Üye Olun. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] Express Board'da Yeniliklere Hazır Olun..
![]() |
|
|
|
|
| MasterBeLa Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | Cyber_Warrior (09-24-2009), sweet_witch (02-20-2009) |
|
|
#28 (permalink) |
|
|
ben bilirdim sonum buydu bana mutluluklar yoktu nerde şaştı da güldürdü şimdi öldüm sevin kader...
|
|
| £N£S Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | sweet_witch (02-20-2009) |
|
|
#29 (permalink) |
|
acılar içinde kıvrandığında yüreğin öfkeden kudurduğunda yaptığın hatayı anladığında işte o an dönmek isteyeceksin ...süper bir parça
Gold Paylaşımlarım [Linkleri Görmek İçin Lütfen Üye Olun. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] Oyun Bölümüne Moderatör Alınacaktır.Müracatlar [Linkleri Görmek İçin Lütfen Üye Olun. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] Express Board'da Yeniliklere Hazır Olun..
![]() |
|
|
|
|
| MasterBeLa Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Cyber_Warrior (09-24-2009) |
|
|
#30 (permalink) |
|
|
yalancı baharım yalan çiçeğiiim
vefasızlık senin meziyetinmi sen beni bırakıp gidiyorsun yaaar insanlığın seni çoktan terk etmiş
|
| ÖzGüR Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | Cyber_Warrior (09-24-2009), sweet_witch (02-20-2009) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|