Moderatörlük BaşvurusuExpress Board | Ödev kapakları-Ödev ara-Ödev indir-Program indir-Program ara-Şarkı sözleri-Gitar Akorları-Oyun Hileleri sitesindeki Moderatörlük Başvurusu, - kategorisi altındaki Moderatörlük Başvurusu isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
slm ben emre 23 yaşındayım daha önce bir çok sitede moderatörlük yaptım kendime ait 3 sitemde var arkadaş çevrem büyük moderatör olmak isterim size yararlı biri olacağıma söz veriyorum beni kesinlikle kaçırmayın!!!!
EmRe Tanıştığıma memnun oldum |
|
|
|
| Express Board Sponsor Reklam |
|
|
#2 (permalink) |
|
Emre ,Hoşgeldin sefalar getirdin...
Birçok sitede moderatörlük yaptım yazmışın önemli tabiki ama bizde önemli olan şudur;kişinin kendini göstermesidir.En kaliteli paylaşımlarına başladığın ve daim ettiğin zaman moderatörlük değil adminlik bile alabilirsin.Paylaşımlarına başladığın andan itibaren moderatör olma şansın yükselir.Sende bilirsin ki 1-2-3 gün den kimseye moderatörlük verilmez. Anlayışın ve İlgin için teşekkürler
Gold Paylaşımlarım [Linkleri Görmek İçin Lütfen Üye Olun. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] Oyun Bölümüne Moderatör Alınacaktır.Müracatlar [Linkleri Görmek İçin Lütfen Üye Olun. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] Express Board'da Yeniliklere Hazır Olun..
![]() |
|
|
|
|